AC/DC TRIBUTE HIGHWAY TO ROSIE
Highway to Rosie is een AC/DC tribute band die medio 2006 is ontstaan. De band speelt voornamelijk de nummers uit de eerste jaren van AC/DC, de wilde, rauwe, met whisky doordrenkte rock-‘n-roll uit het Bon Scott tijdperk. Maar ook het nieuwere werk staat op de setlijst.

In de jaren dat de band nu bestaat heeft ze inmiddels een goede reputatie opgebouwd op festivals, biker-meetings, dorpsfeesten en in kroegen en zalen door heel Nederland en tevens in Duitsland en België.

Met veel passie en speelplezier worden de traditionele Bon Scott nummers als Highway To Hell en Whole Lotta Rosie afgewisseld met nummers die AC/DC eigenlijk nooit live speelde, zoals Kicked In The Teeth en Night Prowler. Ook nummers als Back In Black en Thunderstruck worden natuurlijk niet vergeten. Dit zorgt al snel voor een hete, dampende sfeer waarin het gegarandeerd onmogelijk is om stil te zitten!

Dus heb je zin in een avondje ouderwetse High Voltage rock-‘n-roll? Kom kijken, luisteren en headbangen bij Highway To Rosie, de tribute to AC/DC!!