TRIO BLUF
TRIO BLUF is een akoestische coverband uit Vlaanderen. Deze ongewone formatie bestaat uit drie professionele muzikanten en is al verscheidene jaren een veelgevraagde band op tal van zeer uiteenlopende evenementen.

TRIO BLUF brengt aanstekelijke live muziek in een hoogst origineel concept. Deze unieke coverband reist doorheen de meest diverse muziekgenres en garandeert een volle dansvloer dankzij de opmerkelijke percussie en de mix van akoestische gitaren met hippe, moderne instrumenten.

TRIO BLUF staat garant voor een ongezien dynamische show. Door het gebruik van draadloze gitaren en micro's begeven de drie muzikanten zich in het publiek en is deze opzichtige live-band volledig mobiel.

TRIO BLUF geeft het publiek de mogelijkheid om de setlist samen te stellen. De band voorziet lege setlisten waarop iedereen suggesties voor nummers of artiesten kan noteren. Op deze manier bepaalt het publiek deels hoe het optreden zal verlopen, een interactief concept dat inslaat als een bom. Het trio staat er ook op om de muzikale trends op de voet te volgen, zodat de nieuwste hits onmiddellijk in de set gebracht kunnen worden.

Alvast bedankt voor de interesse in één van Vlaanderens meest gevraagde coverbands, TRIO BLUF!
mail ons
0032.472222823