THE PIXELS
LEUVEN • Oorspronkelijk gestart als een kotavontuur, is de band ondertussen uitgegroeid tot een stevige band met een schare wilde fans in de Leuvense regio en ver daarbuiten. Meer dan 100 shows de afgelopen jaren, leverden de band niet enkele titel van ‘winnaar van de Belgische finale van The Clash of The Coverbands 2017’ op, maar eveneens een live reputatie die in 2019 werd vertaald in een zomertour langs een tiental grotere podia.

"The Pixels is een partyband van het hoogste niveau met een breed doelpubliek en staan garant voor kwaliteitsvolle muziek en vollebak ambiance bij zowel jong als minder jong. Zet The Pixels op het podium en het feest barst los!"

Een coverband dus, met een eigenzinnige invulling van een uitgebreid repertoire actuele hits en gouden nummers uit de jaren 90 en later. Een overdosis jeugdig enthousiasme van twintigers, de snedigheid van elke Leuvense student en de bezetenheid van muzikanten die hun instrument kennen en hun publiek mee willen nemen op hun reis. The Pixels spelen geen muziek. Ze spelen mét muziek. Sax, viool, gitaren, piano, drums én acht stemmen brengen herkenbare nummers met een unieke dosis eigen saus en humor.
mail ons
0032.485 31 91 30