SONS OF QUEEN
SINT-JORIS • Sons Of "Queen-the-original". That's what we are. Ze zijn anders dan zowat alle andere tribute bands omdat ze niet werken op de Queen looks maar op de pure sound. Neen, ze kleden zich dus niet zoals Queen. Maar doe je ogen dicht en luister en je zult zweren dat Queen er terug staat, met Freddie Mercury!

Hoofdmoot van de playlist (een set van 60 of 90 minuten, naar keuze) zijn de hits van Queen. De songs volgen elkaar op in een sneltempo.

Maar wat zou Freddie Mercury met Queen vandaag doen als ze nu nog nieuwe songs zouden opnemen? Met deze vraag gingen de Sons Of Queen op zoek in de hitparades van nu. Ze selecteerden enkele songs en maakten er een "Queen the original"-versie van. Een aanvulling op het bestaande repertoire met deze insteek is ronduit origineel en onderscheidt Sons Of Queen van andere Queen tribute bands.

Hun performance wordt ondersteund met beelden die speciaal voor Sons Of Queen geproduceerd zijn. Geïnspireerd op Queen-the-original maar origineel en actueel. De unieke sound van Queen is tijdloos dus die wordt behouden. Het visuele luik is geheel 2016.