SKINNY LANE
EEKLO • Binnen het ruime aanbod van coverbands bekleedt Skinny Lane een bijzondere plaats. De band is een allegaartje van jong en oud waarvan elk bandlid, ongeacht zijn of haar leeftijd, een goedgevulde muzikale ervaring heeft opgebouwd. De leden van Skinny Lane zijn of waren actief in meerdere bands met zeer uiteenlopende genres. Al deze muzikale kennis komt samen in een gebalde set die met een aanstekelijk en overslaand enthousiasme wordt gebracht.
Zoek je een coverband met een origineel repertoire bestaande uit covers die diverse periodes uit de recente rockgeschiedenis bevat? Bij Skinny Lane kan je terecht voor ruim 2 uur dansbare en rockende covers die het publiek entertainen op een professionele en onderhoudende manier.