MOTION ALLROUND COVERBAND
WINTELRE • Het begon allemaal vier jaar geleden in het pittoreske Wintelre. Vijf onschuldige jonge honden die de instrumenten pakte om samen muziek te gaan maken. De eerste optredens smaakten naar meer, de drang om op het podium te staan werd groter en zo ontstond er een niet te stillen honger om elk feest tot een knallend hoogtepunt te brengen. Inmiddels is Motion dertig keer per jaar op weg en niet te stoppen.

Het enthousiasme van de leden heeft er voor gezorgd dat Motion zich heeft ontwikkeld tot een volwassen band, met de speelsheid en het uithoudingsvermogen van een student.
Het repertoire verschilt van disco medley’s, waar je oma nog op mee kan dansen, tot nummers van nu, waarbij ze een stapje terug doet voor het jongere publiek.

De combinatie van een prettig gestoorde frontvrouw, scheurende gitaren en vlammende drumpartijen, zorgen ervoor dat je op zijn minst met je voetje mee gaat tikken.

Motion is de feestband waarbij kwaliteit en sfeer hand in hand gaan. Een swingende totaal plaatje, dat alles in de strijd gooit om er een onvergetelijke avond van te maken.

Allround coverband Motion speelt op elke gelegenheid, of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest, tentfeest, kermis, of muziekcafé gaat.