MEATALLICA
OOSTKAMP • "MEATALLICA - METALLICA TO THE BONE is het ambitieuze project van vier doorwinterde muzikanten onder leiding van zanger/gitarist Geoffrey Vanderhaegen uit Oostkamp (België). Samen met zijn Nederlandse collega's, Conrad Hultermans, Arnoud Van de Griend en Kornee Kleefman, gaan ze tot op het bot om de rauwe en onsterfelijke muziek van de Amerikaanse band rond frontman James Hetfield zo perfect mogelijk te vertolken.

Deze band wordt gedreven door jarenlange ervaring, toewijding en liefde voor hun heavy metal goden. Het is juist die 'attitude' van Metallica zelf die hen ooit heeft geïnspireerd om een instrument op te pakken en in de voetsporen van hun helden te treden.

MEATALLICA gaat verder dan een typische cover- of tributeband.
De band graaft dieper in de teksten, de muziek en vooral in zichzelf om een authentieke connectie met het publiek te kunnen maken.

Ze hebben bewust gekozen voor 'Metallica to the bone', omdat dit credo alles belichaamt om de essentie van Metallica vast te leggen. Geen gekopieerde fragmenten noch danspasjes maar een ongefilterde stoot pure en rauwe energie, rechtstreeks uit hun diepste wezen.

Kortom, MEATALLICA biedt een unieke muzikale reis met een band die er staat en er volledig voor gaat!

Met hun muzikale missie 'a tribute for all...' mikken ze op een zo groot mogelijk bereik van luisteraars. Ze selecteren zorgvuldig de beste nummers, variërend van de razende intensiteit van bijvoorbeeld 'Lux Ӕterna' tot het meeslepende epische 'One'. Hun setlists omvatten ook tijdloze klassiekers zoals 'Enter Sandman' en 'Master of Puppets', evenals diepgravende pareltjes zoals 'Fade to Black' of 'The Unforgiven'.

Of je nu houdt van de vroege thrash-metal explosiviteit van Metallica of jezelf liever verliest in de meer mainstream getinte nummers van de latere albums, MEATALLICA biedt een unieke ervaring die al je zintuigen zeker weet te prikkelen."
mail ons
0032.485 99 35 92