COVERBAND DUST
OOSTKAMP • Dust is een stevige coverband die een kwalitatieve act heeft opgebouwd op basis van ongeveer een kwarteeuw podiumervaring.

Met z’n zessen, stuk voor stuk mensen met een grote liefde voor muziek, brengen zij een waaier van meesterwerken. Een bloemlezing uit het grote sprookjesboek van de rock- en popmuziek :

Nummers van Acdc,Metallica,Gary numan, Faitless, The scabs, Muse, Bryan Adams, Billy Idol, Ccr, Kings of Leon ,Depeche Mode, Gorki,Oasis,Motorhead enz... vind je dan ook terug op onze playlist.

Een perfecte mix van de beste nummers van the seventies tot heden spreekt een breed publiek aan en zet jong en oud aan het dansen.

Bovendien bevat iedere cover de typische trekjes die deze songs groot en heel populair hebben gemaakt.

Dust is geen band om grote theorieën over te verzinnen. We zijn er om naar te luisteren, te ervaren en om van te genieten op ieder optreden.

Dust heeft ondertussen heel wat fans en een massa tevreden organisatoren achter zich geschaard. Dit is te danken aan de vele optredens in de meest diverse gelegenheden.

Bovendien treedt Dust op met eigen geluid- en lichtinstallatie en techniekers met heel professioneel materiaal (van café tot openluchtoptredens).

Daardoor kan de kostprijs voor de organisator serieus gedrukt worden.

Wij kunnen ook zorgen voor geluid en licht voor andere bands indien u meerdere optredens na elkaar plant.
mail ons
0032.478 34 98 97