BON GIOVI
LIER • Artiestenbureau EW Artiestenboekingen stelt voor:


​Bon Giovi is zonder twijfel de beste “look-alike” én de beste “sound-alike” tributeband van Bon jovi in de wereld. Door de looks, de stem en de performance van de leadzanger Gary Williams is deze tributeband niet te onderscheiden van het origineel. Bijna 2 decennia is deze band onderweg in het internationale tribute circuit en behoort inmiddels tot één van de beste tributebands in de wereld. Wilt u deze sensatie op uw evenement? Neem dan direct contact met ons op!

Deze tributeband uit Engeland heeft niet alleen in hun thuisland getourd maar ook internationaal. Dit deden zij in landen als het Rusland, het Midden-Oosten, India, Slovenië, Oostenrijk, Cyprus, Turkije, Griekenland, Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Ierland en Nederland.

Grote bedrijven als Harley Davidson, Vodafone, Jack Daniels, The British Motorcycle Federation en vele anderen hebben deze band geboekt voor hun zakelijk event en hebben een spectaculair evenement ervaren met deze spetterende tribute act.

Bon Giovi was ook de enige Engelse tributeact die gevraagd werd voor een gastoptreden op het New Jersey tribute album “Garden State of Mind Vol 1.”, een viering van de carriére van Bon Jovi” toendertijd.
alle grote hits zoals, Living On A Prayer, It’s My Life, Wanted Dead or Alive en vele andere van elk album wat ooit uitgekomen is worden perfect nagespeeld.