ADELé PROJECT
LIER • Artiestenbureau EW Artiestenboekingen stelt voor:


​In 2016-2017 stond de Britse wereldster Adele maar liefst 118 keer op de planken tijdens haar spectaculaire en uitverkochte wereldtournee.
De legendarische liedjes van Adele, met bekende hits zoals : Hello, When We Where Young en Rolling In The Deep, veroveren al jaren de harten van jong en oud.

Ew artiestenboekingen presenteert met trots een uniek evenement: ADELE Project - Live middels adembenemende visuals wordt je aan de hand meegenomen op een wereldreis, waarbij de hoogtepunten van Adele's wereldtournee op spectaculaire wijze tot leven komen.
Een show met een duidelijk rode draad, ontroerende anekdotes, een flinke dosis zelfspot en natuurlijk de adembenemende muziek van Adele. Met meer dan meer dan 80 nagenoeg uitverkochte theatervoorstellingen in de Benelux heeft ADELE Project bewezen het gehele oeuvre van Britse zangeres en wereldster Adele tot in de perfectie te kunnen uitvoeren.
De 7-koppige conservatorium geschoolde band zorgt voor de perfecte beleving en zangeres Jolanda Knecht is niet alleen een Adele "look-a-like”, haar stem is nagenoeg een kopie van Adele’s stem en ze heeft dezelfde ontwapende humor.

​ADELE Project - Live is een feestelijke avond die het je zeker niet wil missen