ACOUSTIC DELIGHT
WILRIJK • Acoustic Delight is de akoestische live band die perfect past bij je event en is de ideale muzikale omkadering waar je naar op zoek bent. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke van onze formules het beste bij jullie feest past en houden we tevens ook rekening met jullie budget.

Met Silke Mastbooms heeft Acoustic Delight niet alleen een getalenteerde, maar ook een uitzonderlijk gepassioneerde zangeres in huis. Ze kreeg in 2012 nationale bekendheid toen ze de tweede plaats haalde tijdens de finale van de eerste editie van The Voice van Vlaanderen.

We garanderen de perfecte akoestische live muziek voor jullie bedrijfsreceptie, tuinfeest, trouwreceptie, verjaardagsfeest… Of je nu enkel rustige achtergrondmuziek wil of eerder meer opzwepende muziek met percussie, of een combinatie van beide, alles is mogelijk.

Tijdens emotionele vieringen zoals trouwmissen, dopen of afscheid van iemand nemen, kan je op Acoustic Delight rekenen om er een moment van te maken om nooit meer te vergeten.